Levering

 • Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

  Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, BPost-pakjesautomaat …). Levering in een postbus is echter niet mogelijk. 

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Binnenlandse verzendingen zijn altijd gratis bij bestellingen vanaf 25 euro. Voor bestellingen onder 25 euro wordt een transportkost van 4.95 euro aangerekend.

 • Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

  Ja, via 'mijn account' in 'gedane bestellingen' kunt u de status van uw bestelling zien. Als u niet geregistreerd bent, druk dan op de link 'Informatie over bestelling' van de bevestigingse-mail om uw bestelling op te volgen.
  Verder ontvangt u via mail een trackingnummer van BPost. Dit gebeurt automatisch op het moment dat het pakket bij ons wordt klaargemaakt voor verzending.

 • Ik kreeg twee mails na mijn bestelling, hoe kan dit?

  Na uw bestelling te plaatsen, alvorens u betaald heeft, ontvangt u van ons een eerste mail. Dit is uw bestelbevestiging. Daarmee ziet u dat de bestelling goed bij ons is toegekomen.
  Wij versturen echter geen pakketen zonder zeker te zijn dat de betaling afgerond is. Daarom krijgt u nog een tweede mail met uw factuur, na uw betaling te hebben uitgevoerd.
  Tenslotte krijgt u nog een laatste mail op het moment dat uw pakje ons magazijn verlaat. Dit betekent dat het pakket maximum 24 uur later op het adres van uw keuze geleverd wordt.